Schermafbeelding 2016 09 11 om 19.06.13 carousel medium 1473613702

Kevin's missie

Heb je nog helder wat er tot nu toe met Kevin gebeurd is? Chat met hem in Facebook Messenger: m.me/vluchths13

Kevin reist af naar de Iraanse hoofdstad Teheran. Zijn geheime opdracht is om hier het tweede zoontje van Leyla te halen: Nawid.

WEEK 1

Zondag 4 september maakte je voor het eerst kennis met Kevin in Facebook Messenger.

Deze trouwe hond heeft een geheime opdracht van zijn neef Simon gekregen. Hij reageerde nogal paranoïde in de chat, maar toen hij hoorde dat Simon verdwenen was, schrok hij heel erg.

Nu Kevin weet dat Simon weg is, heeft hij je hulp hard nodig, want de missie kan wel eens heel lastig gaan worden.

Op weg naar Iran kwam Kevin de eerste obstakel tegen: de douane op Schiphol. Door de douaniers om te kopen, kon hij met de paspoorten en rialen in zijn jas langs de securityscan komen. Uiteindelijk vloog hij naar Istanbul, om vanaf daar met een alternatieve route Iran binnen te komen. Eén probleempje: Kevin had geen visum, want hij wilde niet dat Interpol er lucht van zou krijgen. Dus moest hij zich verstoppen in een laadruimte van een busje om de grens over te gaan. Dat werd nog best even spannend. Het busje werd bij de grens aangehouden. Maar uiteindelijk werd de auto niet doorzocht, en kon Kevin veilig de grens over. 

WEEK 2

Kevin is in Iran. Hij probeerde contact ze zoeken met Nadia, de huishoudster van Majid (en Majid is weer de ex-man van ) in de hoop dat zij hem kon helpen. Kevin moest voorzichtig te werken gaan, maar werd bijna betrapt door Majid’s bewakers. Na een zenuwslopend moment, wist Kevin toch snel weg te komen. Poging mislukt.

Ook heeft Kevin in de gaten dat rechercheur Erik, en tevens de broer van Simon, onderzoek naar hem doet. Kevin heeft het niet zo op de rechercheur. Hij wil dat jij weet dat hij geen zware jongen is. Daarom stuurde hij je weer een audiobericht waarin hij vertelt over zijn verleden:

De tijd begint nu echt te dringen en Kevin heeft een nieuw plan. Hij is erachter gekomen waar Nadia elke dag fruit koopt. Daar gaat hij haar opwachten. Als dank voor je hulp stuurt hij je elke week een extra scene van de komende aflevering.

Zo, nu ben je weer helemaal bij om aan week 3 van de missie te beginnen. Klik hier om te chatten met Kevin.

Hoe het werkt?

Via Facebook Messenger neemt Kevin drie keer per week contact met je op. Je volgt hem in een bloedstollend avontuur door Iran waarin jij hem helpt om keuzes te maken. Door te chatten met Kevin kom je meer te weten dan in de serie-afleveringen, en krijg je alvast een scène uit de komende aflevering te zien.

Lees hier meer over het chatten met Kevin