Alles
Alle Journaal uitzendingen van de NOS.nl

Rotterdam wil verborgen armoede in kaart brengen (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Aanleiding is een project waarbij twee medewerkers van een woningbouwcorporatie en een zorginstelling langs de deuren gingen. In twee wijken troffen zij honderd mensen aan die in een totaal isoleme...

Tekenaar Dick Bruna (89) overleden (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Dick Bruna is gisteravond in zijn slaap overleden in zijn woonplaats Utrecht. De tekenaar die vooral bekend werd van Nijntje is 89 jaar geworden.

Centraal Planbureau: er valt deze verkiezingen echt iets te kiezen (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

De onderlinge verschillen in de financieel-economische keuzes van de partijen bij de Kamerverkiezingen zijn groot. Dat zegt het Centraal Planbureau, dat de verkiezingsprogramma's heeft doorgerekend.

STOP! Verkeerslicht voor telefoonverslaafde (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Een verkeerslicht in de stoep, om zo voetgangers die in gedachten verzonken op hun smartphone zitten te kijken extra te waarschuwen.

Grote Grammy-winnares Adele en Beyoncé (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Ze waren alle twee genomineerd voor Beste Solo-optreden, Beste Single en Beste Album en Adele kaapte de prijs drie keer voor de neus van Beyoncé weg.

De Randamie (MMA) en Nuis (schaatsen) wereldkampioen (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

UFC-vechter Germaine de Randamie heeft als eerste Nederlandse vrouw de wereldtitel in het Mixed Martial Arts veroverd en Kjeld Nuis is wereldkampioen geworden op de 1.500 meter bij de WK afstanden ...

Kramer en Wüst wereldkampioen (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Sven Kramer heeft op het WK Afstanden in het Zuid-Koreaanse Gangneung met overmacht zijn achtste wereldtitel op de 5.000 meter veroverd in 6:06.82. Ireen Wüst heeft haar wereldtitel op de 3.000 met...

1 op de 15 jongeren online uit de kleren (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Een op de vijftien jongeren heeft wel eens een pikante foto van zichzelf naar iemand anders gestuurd, blijkt uit een peiling onder jongeren van 12 tot 17 jaar.