Alles
Alle Journaal uitzendingen van de NOS.nl

Paul verhoeven wint twee Golden Globes (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

De Franse film Elle van Paul Verhoeven heeft twee Golden Globes gewonnen: één voor beste buitenlandse film en één voor beste actrice (Isabelle Huppert).

Mighty Mike wereldkampioen darts (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Michael van Gerwen is met zijn 7-3 zege op de Schot Gary Anderson voor de tweede keer in zijn carrière wereldkampioen darts geworden. Dit jaar won hij maar liefst 25 tournooien, maar deze titel is ...

50 jaar reclame op tv, maar hoe lang nog? (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

De eerste reclame werd 50 jaar geleden op tv uitgezonden. Tv is nu nog erg belangrijk voor de reclamewereld, maar hoe lang blijft dat nog zo, met de toename van online kijkgedrag?

De beste oliebol (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse bakt volgens de jaarlijkse Oliebollentest van het AD ook dit jaar de lekkerste oliebollen.

Terreur in Berlijn en Ankara (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Bij de aanslag met een vrachtwagen op de kerstmarkt in Berlijn zijn maandagavond 12 doden gevallen. In Turkije werd de Russische ambassadeur Andrej Karlov van dichtbij doodgeschoten tijdens een to...

Tekenaar Peter van Straaten (81) overleden (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Cartoonist Peter van Straaten is overleden. Hij maakte politieke tekeningen, cartoons en andere strips. Van Straaten is 81 jaar oud geworden. Hij was al een tijd ziek.

Tweede plek in Maleisië (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Verstappen bestijgt na de GP van Maleisië de tweede plek op het podium. Daar drinkt hij champagne uit de schoen van teamgenoot Ricciardo, die de overwinning pakt.

Speech Hillary Clinton (NOS)

Fragment uit NOS Journaal

Na haar onverwachte verlies in de presidentsverkiezingen, spreekt Clinton haar aanhangers toch nog toe.