Alles
Om je vingers bij af te likken. Petra Possel praat met bijzondere gasten uit de wereld van eten & koken over hun vak. Met vaste rubrieken zoals Chris Bajema kookt bij de mensen thuis, de kookboekenrubriek van Jonah Freud en het Vergelijkend Warenonderzoek.nl
Vanavond alles over de joodse keuken. Manfred Meeuwig heeft een winkel in olie, azijn en mosterd en schrijft kookboeken. Voor Mangiare proeft hij augurken en uien. Nanny ten Brink-de Lieme schreef jaren een receptenrubriek over joodse gerechten. Die ‘herinnerde keuken’ kwam bij elkaar in haar boek 'Mijn joodse keuken'. Chris Bajema maakt kippenlevers met Jigal Krant, bekend van zijn programma 'De koosjere hamvraag'. Jonah Freud maakte het gelijknamige kookboek bij de tentoonstelling 'Lekker joods' in het Joods Historisch Museum. Vanavond bereidt ze viskoekjes naar drie verschillende recepten.. Presentatie Petra Posselnl