Alles
Yvette van Boven schreef al vier kookboeken, waaronder de bestseller 'Home made', dat tot een van de best verkochte kookboeken van Nederland behoort. Nu trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Daarnaast plukt ze van alles wat de natuur bij haar in de buurt op dat moment biedt. Want zowel binnen als buiten de stad is van alles te vinden dat eetbaar is, gratis en voor niets. Maar duurzaam koken kan natuurlijk ook met ingrediënten uit je eigen buurtsuper. Yvette kookt altijd met groenten van het seizoen en laat zien hoe eenvoudig het is om de overschotten van het seizoen in te maken. Koken met Van Boven is duurzaam, eenvoudig, betaalbaar en met een beetje lef!nl
Het eerste recept van andijviestamppot komt uit 1929. Aardappelen, groenten, vlees en een kuiltje jus. Yvette maakt ook andijviestamppot, maar dan zonder vlees; volgens Yvette hèt gerecht van 2016!nl