Alles
Een schat aan verhalen die u wilt doorvertellen! Goudmijn brengt bijzondere verhalen van gewone mensen.nl

Un derniers blues - Patricia Kaas (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Omdat Janina niet in Parijs zit, maar daar nu wel had kúnnen zitten, een Frans nummer als troost. Van Patricia kaas.

Star Trek + Star Trekking - The Firm (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Het is zo'n twee jaar geleden dat Leonard Nimoy is overleden. De beroemde mr. Spock uit Star Trek. Heleen wil daarom heel graag de tune van Star Trek op de radio laten horen.

Fool if you think it's over - Chris Rea (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Corina vraagt voor haar lieve tante Lien deze plaat aan van Chris Rea. Tante Lien wordt 81 en is de allerliefste van de wereld.

Almost there - Shirley Bassey & Tom Baxter (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Een verjaardagscadeau voor Ton vd Velde die binnenkort 81 jaar wordt. 40 Jaar geleden kreeg hij voor zijn verjaardag twee kaartjes voor een concert van Shirley Bassey.

Oh no - The Humblebums (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Maria mailde: "Het lijkt mij leuk weer eens iets van The Humblebums op de radio te horen. Deze week door mijn lp's struinend kwam ik ze weer tegen ..."

Tutti frutti - Little Richard (KRO)

Fragment uit Goudmijn

In de tijd dat Tutti Frutti veel te horen was zwierf Hans veel over het strand van Scheveningen. Gooide zeesterren en kwallen naar de bouwvakkers die de pier aan het bouwen waren. Een van de bouwva...

Gouden Plaat voor Arie (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Arie logeerde eind 1963 bij zijn tante Jo en ome Arie. Ome Arie was een schipper, een echte, met zo'n markant gezicht. En met ome Arie luisterde Arie naar zeemansliedjes. O.a. die van Ds Bodaan.

Mr. Custer - larry Verne (KRO)

Fragment uit Goudmijn

In 1960 stond dit nummer: Mr.Custer nummer 1 in de Amerikaanse Top 100. Hayo was 13, begreep geen Engels, maar vond de indianengeluiden in dit plaatje zo machtig.