Alles
Een schat aan verhalen die u wilt doorvertellen! Goudmijn brengt bijzondere verhalen van gewone mensen.nl

La premiere étoile - Mireille Matthieu (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Sjaak ging in 1969 met zijn "verkering"een wandeltocht maken richting Vaals. Bij het koffiedrinken onderweg klonk deze muziek uit de radio. Het blijft voor Sjaak een belangrijk nummer.

Yes tonight Josephine - Johnnie Ray (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Chique muziek, dat vindt Heleen van de muziek uit het ind van de jaren 50 begin jaren 60. O.a. dit nummer door Johnnie Ray. "Pure muziek".

Gouden Plaat voor kapper J. Simons (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Binnen het grote gezin waarin meneer Simons opgroeide was het gewoonte voordrachten te houden. Mevrouw Simons heeft daar erg aan moeten wennen, was ook verlegen, maar gaf toch een uitvoering van "M...

My love - Paul McCartney & Wings (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Millie zag een miniconcert van Paul McCartney. Geweldig. Iedereen joelde mee, zong mee, danste mee. Maar Millie miste één nummer: My love.

Ruthless Queen - kayak (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Gregor Bak (jawel, dé Gregor Bak) zat in 1979 in Delft in het eindexamenjaar van het gymnasium. Er werd een café chantant georganiseerd - de opbrengst was voor een goed doel - Gregor achter de pian...

Vruuger - Peter Aarts (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Dora Bijsterveld kreeg op een van haar verjaardagsfeesten de zanger Peter Aarts ingepakt cadeau, met een grote strik om hem heen. Hij zong voor haar Vruuger.

When I'm 64 - The Beatles (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Maurits is tijdelijk gehandicapt door zere voeten. Vrouw Heleen neemt nu alle taken van hem in het huishouden over. Woensdag wordt Maurits 64. "Will you still need me will you still feed me.. "Het ...

I'm just a singer in a rock n roll band - The Moody Blues (KRO)

Fragment uit Goudmijn

Letty ging naar een jeugdsoos in Leiden "een mooi oud gebouw"en Michel de dj draaide bij Letty's binnenkomst altijd dit nummer van The Moody Blues. Een band waar zij groot fan van was. En is.