Alles
Van maandag tot en met zaterdag om 18.15 uur het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland.

Oud-voetballers 'met krasje' helpen gedetineerden (AVROTROS)

Fragment uit EenVandaag

John de Wolf, Glenn Helder, Andy van der Meijde en Theo Janssen zijn enkele van de oud-profvoetballers die met elkaar op theatertournee gaan.

Star Trek bestaat 50 jaar (AVROTROS)

Fragment uit EenVandaag

Op 8 september is het precies 50 jaar geleden dat de eerste aflevering van Star Trek op televisie werd uitgezonden. Dit jubileum wordt uitgebreid gevierd met een expositie, een boek, een muziekstuk...

Leven op nieuw ontdekte planeet? (AVROTROS)

Fragment uit EenVandaag

De opwinding onder astronomen is groot. Er is mogelijk een soortgelijke planeet als de aarde ontdekt, waar leven misschien mogelijk is. De geruchten deden al ruim een week de ronde, maar vandaag kw...

Patiënten overleden na behandeling in Duitsland (AVROTROS)

Fragment uit EenVandaag

In het alternatieve behandelcentrum van Klaus Ross zijn patiënten overleden onder verdachte omstandigheden. Wat zijn de gevaren van alternatieve therapieën?

Bijtanken met: Ebru Umar (AVROTROS)

Fragment uit EenVandaag

Umar schuwt als publiciste de confrontatie niet: ze gebruikt harde woorden, spreekt zich stevig uit over vraagstukken als integratie en de multiculturele samenleving en dat roept veel weerstand op.

Blauwe wijn: hip maar moeilijk (AVROTROS)

Fragment uit EenVandaag

De blauwe wijn is deze zomer nauwelijks aan te slepen op de Nederlandse terrassen. Een heuse hit, maar waarom? De wijn zou door zijn afwijkende kleur iets rebels hebben.