Aangekomen in Marokko (NCRV)

Fragment uit Een huis vol van 18-12-2014

De Deijsjes bezoeken plein Djemaa el Fna in Marrakech en worden daar geconfronteerd met allerlei exotische dieren, zoals apen en slangen. De familie Deijs bestaat uit moeder Ingridt en vader Marcel met hun twaalf kinderen in de leeftijd van vijf tot dertig jaar. Hun oudste zoon is inmiddels het huis uit en ook zijn zij opa en oma geworden, zij maken dit jaar een reis naar Marokko.

18-12-2014 (NCRV)

Fragment uit Een huis vol van 18-12-2014

De hele familie krijgt Marokkaanse kookles. Dit is iets waar de mannen vooral niet aan gewend zijn. De familie Deijs bestaat uit moeder Ingridt en vader Marcel met hun twaalf kinderen in de leeftijd van vijf tot dertig jaar. Hun oudste zoon is inmiddels het huis uit en ook zijn zij opa en oma geworden, zij maken dit jaar een reis naar Marokko.

18-12-2014 (NCRV)

Fragment uit Een huis vol van 18-12-2014

Later op de avond verkent de familie Deijs marrakech, hier eten ze de lokale lekkernij gestoomde slakjes. De familie Deijs bestaat uit moeder Ingridt en vader Marcel met hun twaalf kinderen in de leeftijd van vijf tot dertig jaar. Hun oudste zoon is inmiddels het huis uit en ook zijn zij opa en oma geworden, zij maken dit jaar een reis naar Marokko.