Smeris seizoen 2 carousel missed 1471252170

Bekijk nu het complete tweede seizoen van de misdaadserie Smeris.

In het eerste seizoen van Smeris zag je hoe de doorgewinterde rechercheur Theo Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) tegen zijn zin in een duo vormde met academische zij-instromer Willem Niessen (Dennis van de Ven). In het tweede seizoen belandt het duo in de duistere wereld van XTC en prostitutie in onze hoofdstad.


Aflevering 1: Waarheen leidt de weg?


Willem krijgt de schrik van zijn leven als hij hoort dat Theo is neergeschoten in zijn eigen appartement.


Aflevering 2: Bad Trip


Na een bloederige schietpartij komen Theo en Willem terecht in het nachtleven van Amsterdam.


Aflevering 3: Het Zwarte Gat


Willem begint aan zijn eerste werkdag in Amsterdam, waar hij samen met zijn nieuwe partner Sam het gedrogeerde hoertje Roxy aan de tand voelt.

Aflevering 4: Girlz


Theo en Willem zetten de achtervolging in op Theo's vader. Dit leidt de mannen naar een vakantiepark, waar ze een bende vrouwenhandelaren tegen het lijf lopen. Wat is de link tussen deze criminelen en Theo's vader?


Aflevering 5: Tappen


Willem, Theo en Sam slaan de handen ineen om te ontdekken wat de bende rond Moliers precies aan het voorbereiden is.


Aflevering 6: Femke Fatale


Theo kan undercover in de bende van Guy Moliers en biecht een geheim aan Willem op. Sam en Willem zetten alles op alles om de ontvoerder van Tessa achter de tralies te krijgen. Maartje heeft zich intussen in een extreem gevaarlijke positie gemanoeuvreerd?


Aflevering 7: Scombrus


Het transport staat op losse schroeven en Moliers zet Theo onder druk om Roxy uit te leveren. Theo krijgt een paar uur de tijd, anders maakt de topcrimineel Maartje af. Een race tegen de klok begint, die bloederig eindigt in de havens van IJmuiden.


Aflevering 8: Kinderspel


Met Guy Moliers nog steeds op vrije voeten, haast Theo zich naar diens penthouse om Maartje te redden.


Aflevering 9: Barbapapa


Om Tessa vrij te kopen hebben Theo en Willem het drugsgeld van Leon Duinkerk nodig. Om hem te pakken te krijgen zetten ze zijn ex Maartje in als lokaas. Ondertussen zet OvJ Blok het hele korps in om Theo te vangen.


Aflevering 10: Daarheen leidt de weg


Als Willem valselijk wordt beschuldigd van moord, slaat hij noodgedwongen op de vlucht. Terwijl heel politiekorps Amsterdam hem op de hielen zit, probeert Willem alles op alles te zetten om Theo de waarheid in te laten zien over diens vader. Zelfs als dit voor Willem zijn eigen dood kan betekenen.


In 2017 kunnen we een nieuw seizoen van Smeris verwachten. 

Bekijk het eerste seizoen van Smeris
Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series