Afbeelding van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Live finale
65:00
65:00
Aflevering

Seizoen 4 - Aflevering 10 (Finale)

Aflevering

Datum uitzending: Ma 18 mei 2015 22:05

Het is de grande finale. De zes finalisten staan in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam en spelen hun grootste hit uit de serie in een nieuw jasje. Giel kiest samen met zijn vrienden, die we eerder dit seizoen al hebben gezien, de winnaar. Welk talent weet iedereen te overtuigen en wordt de beste singer-songwriter van Nederland 2015?

Seizoen 4 - Aflevering 9

Aflevering

Datum uitzending: Ma 11 mei 2015 22:05

De zomer komt er weer bijna aan, dus staat 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland?' vanavond in het teken van zomerliedjes. Met behulp van Eloi en Casper van Kensington proberen de singer-songwriters de zomerkriebels bij Giel en zijn vrienden naar boven te halen. Welk talent voert deze opdracht het beste uit en maakt kans op een bijzondere pr...

Seizoen 4 - Aflevering 8

Aflevering

Datum uitzending: Ma 4 mei 2015 22:05

Deze week staan de muzikanten niet alleen op het podium. Onder begeleiding van Eric Corton, schrijven de singer-songwriters een nummer dat zij uiteindelijk ten gehore brengen met een vierkoppige band. Wie komt er het beste uit de verf met een band en gaat er met de weekprijs vandoor?

Seizoen 4 - Aflevering 7

Aflevering

Datum uitzending: Ma 27 apr 2015 22:10

De talenten bundelen hun krachten en staan als duo op het podium. Onder begeleiding van Paskal Jacobsen gaan ze aan de slag met deze opdracht en moeten ze op één lijn zien te komen. Welke twee singer-songwriters zijn als beste op elkaar ingespeeld en gaan er met de weekprijs vandoor?

Seizoen 4 - Aflevering 6

Aflevering

Datum uitzending: Ma 20 apr 2015 22:05

Het programma staat in het teken van de liefde. De zeven overgebleven singer-songwriters krijgen de eerste weekopdracht van Dotan en een masterclass van Typhoon. In de Westerliefde in Amsterdam brengen ze hun zelfgeschreven nummer ten gehore en proberen ze Giel te imponeren. Wie maakt het meeste indruk en maakt kans op een bijzondere prijs?