Alles
De BZTshow is het gezellige familieprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld. Letterlijk álles kan in de BZTshow! Je kunt het zo gek niet verzinnen; in een cabrio door de wasstraat, als een frikandel van de glijbaan of zingen met Gers Pardoel. Presentatie: Pepijn Gunneweg & Jetske van den Elsen.nl

De Jongens tegen de Meiden - De Smeerpijp (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Het laatste spel: De Smeerpijp! Heb je het antwoord goed, komt er smurrie over je tegenspeler heen, heb je het fout dan wordt je zelf vies!

Mex wil bier leren tappen! (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Mex wil bier leren tappen en daar helpt Raymond haar bij! Twee vingertjes schuim, geen bubbelkraag en geen nat glas! Mex serveert het perfecte biertje!

De Jongens tegen de Meiden - Proppen (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Tijd om te proppen! En eigenlijk is dat precies wat er bedoeld wordt. Zoveel mogelijk jongens of meisjes in een voorwerp!

Sabine wil een vork zijn! (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Sabine wil weten hoe het is om een vork te zijn. Ze mag op een bord gaan liggen en krijgt heerlijke saus over zich heen! Wat een avontuur!

Moeder Anjo heeft een date: Ronde 2 (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Moeder Anjo heeft haar keuze gemaakt en 3 leuke mannen gekozen voor het oefendate. De mannen moeten trouwringsteken en degene die wint mag met Anjo op date in de BZTstudio.

De Jongens tegen de Meiden - Knallen (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Een nieuw spel: Knallen! Door te trappen, worden de ballonnen opgepompt. Wie de ballon als eerst laat knallen, is de grote winnaar van dit spel!

'FF Serieus: Thomas (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

De broer van Thomas is slachtoffer geworden van zinloos geweld en Thomas wil dat op scholen hier meer aandacht aan wordt besteed!

Jens wil graag mini-bike leren rijden! (KRO-NCRV)

Fragment uit BZTshow

Jens speelt vaak spelletjes met mini-bike op de computer en wil het een keer in het echt proberen. Jolle, de voorzitter van de vereniging vor mini-bikes in Nederland gaat hem hier bij helpen.