Bellicher, de macht van meneer Miller

Aflevering 4

Aflevering

Datum uitzending: Zo 18 nov 2012 20:25

Op de vlucht voor Huib Breger beseft communicatie-adviseur Michael Bellicher dat er maar een manier is waarop hij wellicht kan overleven: hij moet het Millernetwerk ontmaskeren en stoppen. Daarvoor moet hij naar Brussel, in het hol van de leeuw. Michael weet dat het een gevecht wordt op leven en dood.

Aflevering 3

Aflevering

Datum uitzending: Zo 11 nov 2012 20:25

Op de vlucht voor Huib Breger en de mensen achter het Millernetwerk, ontdekt Michael Bellicher dat het complot veel groter is dan hij ooit had kunnen denken. Hij beseft dat zijn tegenstanders voor niets meer terug zullen deinzen nu hij weet welke enorme belangen op het spel staan. Michael Bellicher moet dood.

Aflevering 2

Aflevering

Datum uitzending: Zo 4 nov 2012 20:25

Communicatie-adviseur Michael Bellicher wordt opgejaagd door veiligheidsspecialist Huib en slaat op de vlucht. Op zoek naar een schuilplaats, blijkt dat hij nergens veilig is: hij lijkt overal te traceren. Dan krijgt Michael hulp uit onverwachte hoek.

Aflevering 1

Aflevering

Datum uitzending: Zo 28 okt 2012 20:25

Communicatie-adviseur Michael Bellicher vertrouwt de zelfmoord van een collega niet en gaat op onderzoek uit. Al snel stuit hij op de naam van ene meneer Miller. Dan gebeuren er plots vreemde dingen in zijn leven.