Henm stills a 17 carousel missed 1453817581

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar Heer & Meester komt eindelijk terug met een tweede seizoen. De dramaserie is vanaf donderdag wekelijks te zien bij Omroep MAX op NPO 1.

Daan Schuurmans speelt opnieuw de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. In het nieuwe seizoen gaat hij verder op zoek naar zijn verleden.

Bekijk meer Nederlandse dramaseries

De zoektocht gaat door
Aan het einde van vorig seizoen denkt Valentijn misschien zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de vrouw die hem bezoekt, niet te zijn wie hij hoopt en is Valentijn genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Er zijn echter mensen die ervoor willen zorgen dat Valentijn zijn ware identiteit niet kan achterhalen.

Nieuwe hoofdrol
Naast de nieuwe problemen die op Valentijns pad komen, is er ook een nieuwe hoofdrol in dit seizoen weggelegd voor Sophie van Winden. Zij speelt de Floor van Nijvelt Guljé, de nieuwe no-nonsense Officier van Justitie die samen met Valentijn zaken op charmante wijze weet op te lossen.

Heer & Meester, vanaf donderdag 28 januari, 20.30 uur, MAX, NPO 1


Ga naar npo.nl/dramaseries voor alle Nederlandse dramaseries