Keuringsdienst carousel missed 1427959754

Het is in eten, maar niemand weet wat het is: gluten. De Keuringsdienst van Waarde gaat op donderdag 2 april op NPO 3 op onderzoek uit!

Het zit vaak in ons eten maar niemand weet wat het is. Behalve dat het de gezondheid kan schaden. Daarom heb je tegenwoordig glutenvrij, steeds meer en lekker duur. De Keuringsdienst van Waarde op zoek naar het onzichtbare gevaar. 


Heeft het zin om voedsel te eten zonder gluten wanneer je niet allergisch bent? En stop je daarmee het onzichtbare gevaar van de gluut, want hoe schadelijk zijn ze voor het lichaam? Tijd voor een onderzoek van de Keuringsdienst van Waarde. 

Bakker en bierbrouwer
Om meer te weten te komen over gluten bezoeken de presentatoren een bakker, bierbrouwer en ontwikkelaar van gluten-tests. Kris bezoekt een glutenvrije kookworkshop terwijl 
Ajouad de grens over gaat om in Duitsland te ontdekken hoe een gluut er eigenlijk uitziet.