Smeris2 carousel missed 1427464332

Goed nieuws voor de fans van Smeris: er komt een derde seizoen. Zondagavond zendt de BNN op NPO 3 de laatste aflevering van het tweede seizoen uit, maar daarmee is de politieserie dus niet ten einde.

In Smeris draait alles om de hoofdrolspelers Theo en Willem, die worden gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. In het eerste seizoen was het politieduo in Tilburg, deze keer bevinden de twee politieagenten zich in Amsterdam. In het derde seizoen raken Theo en Willem verzeild in de oorlog tussen internationale inlichtingendiensten en extreem fanatieke terroristen.

'Een seizoen dat zijn weerga niet kent'
Acteurs Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn blij met het vervolg. 'We zullen de kijkers niet teleurstellen, integendeel', vertellen ze aan BNN. Het belooft weer spannend te worden: 'Dit wordt een seizoen dat zijn weerga niet kent.' Wanneer het derde seizoen wordt opgenomen en uitgezonden op NPO 3, is nog niet bekend.

Zondagavond slotaflevering Smeris II
Voordat het allemaal zover is, wordt eerst de grote finale van het tweede seizoen uitgezonden. Daarin slaat Willem noodgedwongen op de vlucht nadat hij valselijk wordt beschuldigd van moord. Het wordt er voor Willem niet gemakkelijker op als het hele politiekorps van Amsterdam hem op de hielen zit. En wat doet Theo ondertussen?

Laatste aflevering tweede seizoen Smeris, zondag 31 mei, 20.30 uur, BNN, NPO 3


Alles van Smeris op npo.nl
Ga naar de website van Smeris